Länkar

Möt våra återförsäljare!

De flesta av våra återförsäljare har varit med oss i flera år och har hjälpt oss att etablera enkaustisk konst i Sverige. Alla säljer AEI produkterna. De flesta kör kurser: - några som en del av sitt övriga arbete; och andra, som huvudfokus. Kolla in deras hemsidor och ta reda på vad de gör. Några återförsäljare har butiker på gatan som man kan besöka medan andra reser istället mycket runt Sverige. Vi tycker att de utgör ett spännande utbud av alternativ för den som vill starta eller utveckla måla med vax. Framför allt, är de inspirerande, stimulerande och erfarna lärare av enkaustisk konst.

Återförsäljare

"Jag som driver Kranzart/enkaustika.nu är en utbildad konstpedagog och aktiv konstnär med viljan att förmedla enkaustikens kvalitéer som ett konstnärligt material. Välkommen till Kranzart - Skapande med värme och kunskap!"

"Jag håller kurser i Bivaxmålning. Som kursledare vill jag ge en personlig undervisning genom att plocka fram en unik sida hos varje elev. I dag har jag fler elever som håller utställningar och säljer sin konst Min bakgrund, har arbetat med skapande inom TV, film och teater och framför allt med människor.
Jajja är fotograf och håller i återförsäljningen av bivaxmaterial.
Vi finns i Askersund med omnejd. 070-9821500 / 070-7507644. facebook bivaxmåleri / eva.d "

"Jag driver Spriritualistiska Sällskapet Engelen i Smedjebacken som ligger i Södra Dalarna. Anordnar prova på encaustic art kurser i vår lokal men även andra ställen med omnejd samt säljer produkterna i vår butik. "

"Ramsbergsgården är Encaustic Art återförsäljare och kurshållare i andlig konst- vi låter oss inspireras medialt och andligt i encaustic artens fantastiska färgprakt. Kom till oss eller samla ett gäng så kommer vi till er. "